Zonnepanelen

Buro Energy is naast een onafhankelijke adviseur in zonnepanelen ook aangesloten voor verkoop van zonnepaneelsystemen bij PureSolar Valkenswaard.
 
 
Wilt u alleen maar een degelijk en onafhankelijk advies over de haalbaarheid van zonnepanelen dan bent u ook op het goede adres.
Via een bezoek van ongeveer 1 - 1,5 uur kan ik u alle voor- en nadelen, rendementen, garantiefonds, garanties, duurzaamheid en mogelijkheden vertellen over een zonnepaneelsysteem.
De kosten van dit onafhankelijke advies is € 55,00 (incl. btw) per gesprek. Reiskosten tot 60 km ( visa-versa) zijn inbegrepen.
Meer kosten per kilometer is € 0,25 ( ofwel bij 80 km visa-versa zijn de meerkosten € 5,00 incl. btw)
 
Wilt u na afloop of later een vrijblijvende offerte van mij als verkoopadviseur van Puresolar dan is dit kosteloos. Gaat u over tot aankoop dan zal bovenstaande kosten in mindering worden gebracht. Daarnaast krijgt u ook altijd 4% korting op de verkoopprijs.
 
     
Buro Energy is actief in de gebieden rond Rotterdam, West Brabant, Zeeland en Utrecht. Daarnaast kom ik voor advies ook in Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland en Flevoland. Op speciaal verzoek kom ik ook in alle andere provincies van Nederland   


Voor persoonlijk contract gaat u naar: zonnepanelen@buroenergy.nl of bel gelijk voor een afspraak 06 - 13 25 07 89