Naast gecertificeerd EPA - Woningbouw ook EPA - Utiliteitsbouw
 
Voor meer info bel :  06 19 68 46 40 
 Buro Energy te Rotterdam 
 
 Buro Energy is een eenmansbedrijf dat u helpt om uw eigen woonomgeving te verduurzamen en is aangesloten bij Stichting Energie Experts Nederland.
 
In 2005 is Buro Energy opgericht en wordt geleid door Ed Scholte. Buro Energy is ontstaan vanuit Makelaardij Energy. Door zijn technische achtergrond in combinatie met zijn kennis op het gebied van de makelaardij, is hij zich steeds meer gaan verdiepen in de duurzaamheid van woningen en is het bedrijf omgedoopt tot Buro Energy. 
 
In de loop der jaren is er heel wat veranderd op het gebied van duurzaamheid. Zo is er het verplichte energielabel ingevoerd voor woningeigenaren, heeft het gebruik van zonnepanelen een vlucht genomen en wordt isolatie van woningen volop gepromoot.
Op al deze terreinen heeft Buro Energy zich ontwikkeld.
 
  Afbeelding invoegen     

Niet alleen de particulier is welkom bij Buro Energy. Om op grotere schaal te kunnen bijdragen aan de verduurzaming van Nederland, hebben diverse adviesbureaus de handen ineen geslagen. Buro Energy is medeoprichter van Stichting Energie Experts Nederland SEEN waar collectieve projecten worden aangenomen voor o.a. gemeenten, woningcorporaties, banken, VvE's, energiecoöperaties en lokale werkgroepen.

 

Afbeelding invoegen