Duurzaamheid

Duurzaamheid kan worden toegepast in vele situaties; te denken valt aan verkeer en vervoer, industriële innovaties, landbouw, maar ook dichter bij huis: onze eigen woning
 
Afbeelding invoegen
 
In en om onze woning valt in de meeste gevallen veel winst te behalen door de vloeren, wanden en dak eens onder de loep te nemen. In eerste instantie is het aan te bevelen om de woning te isoleren. Hierbij kunt u denken aan dubbel glas, vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en gevelisolatie.
Daarnaast is het mogelijk om te investeren in zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.
 
Voorafgaand aan het nemen van duurzaamheidsmaatregelen is het raadzaam om een maatwerkrapport te laten opstellen. In dit rapport wordt vastgelegd welke maatregelen in uw woonsituatie mogelijk zijn en wat het effect hiervan is voor bijvoorbeeld uw energierekening en energielabel.
Maatregelen verhogen de waarde van de woning en verlagen de vaste lasten ( energierekening).  10 bespaartips
 
Bij Buro Energy kunt u terecht voor zowel het energielabel als het integraal maatwerkadvies en indien nodig krijgt u hulp bij het aanvragen van offertes. Ook voor begeleiding van de uit te voeren werkzaamheden kunt u Buro Energy inschakelen. Buro Energy is erkend EPA-W adviseur.

Van deze pagina kunt u direct gaan naar:  Energielabel - Integraaladvies - Zonnepanelen  en heeft u een groot project ga dan naar SEEN